Lundström Design

Lundström Design är ett privatägt företag grundat 1982 av Claes Lundström och är baserat i norra Stockholm, Sverige.

Lundström Design startade som ett marint designföretag med inriktning främst på mindre fritid och arbetsbåtar, båtar av trä, plywood, och senare även aluminium. De mest spridda modellserien är Sjöjeepen, Alert 42 av Gränges Aluminium, Scorpioserien av Pajala Mekaniska och Alma Blue 341 av Landskronavarvet.

Tidigt arbete leder också till utvecklingen av den så kallade Foldex-metoden, även kallad "Origami-metoden", för vilken Lundström hade ett beviljat amerikanska patent på sjuttiotalet.

Tidigt arbete i plywood och aluminium skapade ett behov av specialiserad programvara, vilket möjliggör exakt 3D-modellering samt utbredning av komplexa former. Detta ledde till tidiga versioner av TouchCAD, som började utvecklas i mitten av åttiotalet.

Idag erbjuder Lundström Design omfattande konsulttjänster inom 3D-modellering, rendering och visualisering, marin design och utveckling / Beräkningar av både yt- och bildutbredning.

Lundström Design är utvecklaren och utgivaren av TouchCAD 3.6 och Touch-3D 2.1. De första stegen i denna programlinje togs 1985. Touch-3D 1.0 introducerades 1993, som en avvecklad version av de ursprungliga TouchCAD-versionerna. Touch-3D 2.0 introducerades tre år senare. TouchCAD 3.0 för Mac- och Windows-plattformarna introducerades 2003.

Vi tillhandahåller också ritning, 3D-modellering, rendering och visualisering Tjänster, och har omfattande kunskaper i VectorScript-programmering.

lundstromdesign.com

item10
ToneHeader
About Lundström Design
Om oss
item6
Kontakt
Tjänster
Claes Lundström
ToneHeaderSmall2a
Lundström Design
ToneHeaderSmall
ToneHeaderSmall1
ToneHeaderSmall2
in English
Lundström Design Om oss Kontakt Tjänster Nyheter / Press ToneHeaderSmall2a Hem ToneHeaderSmall TouchCAD ToneHeaderSmall1 Lundström Design ToneHeaderSmall2